Cum plătesc

Preturile Produselor, cursurilor, workshopurilor, evenimentelor etc. sunt afișate în cadrul site-ului www.florinlele.ro .

  1. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt alese de client în momentul confirmarii Comenzii pe pagina de Check Out. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Produsele livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
  2. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Produse vândute de ARGIRIS IMOB GRUP S.R.L  factura aferentă  produsului comandat.
  3. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.
  4. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească informații privind comanda plasată în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată.
  5. În cazul în care Cumpărătorul nu primește nici o confirmare a comenzii înregistrate, Cumpărătorul este rugat să ne sesizeze acest aspect pe adresa de email: contact@florinlele.ro sau telefonic la 0744609686

Modalități de plată

  • Plată online cu cardul prin EuPlătesc
  • Plată prin transfer bancar în contul deschis la CEC Bank Oradea cu nr IBAN: RO85CECEBH1430RON0683513 Deschis de SC ARGIRIS IMOB GRUP SRL, cu spcificația produsulu / servciului pentru care se face plata.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!