Politica de Retur și Ramburs pentru Cursuri, Seminarii, Workshopuri și Evenimente – FlorinLele.ro

1. Introducere

Bun venit la florinlele.ro, platforma operată de ARGIRIS IMOB GRUP S.R.L., unde vă oferim o varietate de cursuri, seminarii, workshopuri și evenimente menite să vă îmbogățească cunoștințele și să vă ofere experiențe valoroase. Vă invităm să citiți cu atenție politica noastră de retur și ramburs pentru astfel de achiziții.

2. Cereri de Retur și Ramburs

Înțelegem că planurile pot suferi modificări, iar în unele cazuri, este posibil să doriți să vă retrageți de la participarea la un curs, seminar, workshop sau eveniment pe care l-ați achiziționat. În acest context, vă oferim posibilitatea de a solicita rambursul sumei achitate, cu anumite condiții.

3. Termenul Limită pentru Solicitarea de Retur și Ramburs

Pentru a putea beneficia de rambursul sumei achitate pentru un curs, seminar, workshop sau eveniment, cererea de returnare a banilor trebuie să fie făcută cu cel puțin 48 de ore înainte de data oficială de începere a acelui eveniment. Aceasta ne oferă timpul necesar pentru a gestiona în mod corespunzător locurile și resursele alocate pentru participanți.

4. Procesul de Solicitare de Retur și Ramburs

Pentru a solicita un ramburs în conformitate cu politica noastră, vă rugăm să urmați următorii pași:

  • Contactați-ne prin e-mail la adresa contact@florinlele.ro, specificând numărul comenzii, numele dvs. și detaliile evenimentului pentru care doriți să solicitați rambursul.
  • Asigurați-vă că solicitați rambursul cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea evenimentului.
  • Vă vom confirma primirea cererii dvs. și vom iniția procesul de rambursare în termen de câteva zile lucrătoare.

5. Excepții

Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute care vă pot împiedica să participați la un eveniment, chiar și cu notificare prealabilă. În astfel de cazuri excepționale, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a discuta despre opțiunile disponibile.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări referitoare la politica noastră de retur și ramburs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@florinlele.ro sau la numărul de telefon 0123 456 789.

7. Cine este FlorinLele.ro

ARGIRIS IMOB GRUP S.R.L. Str. Calugareni , Nr. 3, Bl. G3, SC. D, Ap. 62 Judet Bihor CUI: RO15767177 J5/1235/2003

Vă rugăm să rețineți că această politică de retur și ramburs intră în vigoare începând cu data de 26 august 2023 și poate fi supusă modificărilor ulterioare fără notificare prealabilă. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.