Curs NLP, Oradea, mai 2023

Florin Lele împreună cu Radu Sărăndan organizează Cursul acreditat de NLP, în Oradea începând cu luna mai 2023. Participanții vor beneficia de diplomă acreditată internațional de IANLP.

Florin Lele

Florin Lele este coach NLP și NLP practioner de peste 7 ani. Este terapeut, doctor în Naturopatie, Hipnoterapeut și life coach John Maxwell Team. Susține o multitudine de cursuri, mastermind-uri și evenimente din diverse domenii, transformând viața multor oameni. 

Iubește oamenii și e pasionat de creștere și perfecționare continuă în multiple domenii. Dacă ești interesat de un proces transformațional complet sau de evoluția personală, Florin Lele e omul potrivit pentru tine.

florin lele

Radu Sărăndan

Radu Sărăndan, este de profesie medic.
Practică în continuare medicina homeopată și, totodată, sub îndrumarea sa, se formează oameni, în domeniul Programării Neuro-Lingvistice [pe scurt, NLP].

A aflat de NLP în 2006, când trecea printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știa nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul său. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc.

A început să caute ceva care să îl ajute să trecă peste problemele pe care le avea. Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo a învățat ceva extraordinar. A învățat să înțeleagă ce se întâmplă în mintea sa și mai ales cum poate să lucreze cu subconștientul său, în așa fel încât să poată face schimbările pe care și le dorea.

Atunci, văzând cât de mult a reușit să-și schimbe viața, a hotărât să prezinte aceste tehnici și altora, ca să-i învețe cum pot realiza, și ei, schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel la care se poate ajunge în cadrul NLP, certificat de IANLP [Asociația Internațională de NLP].

Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de formare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le-au avut participanții la cursuri și clienții cu care a lucrat în cadrul ședințelor de coaching, și-a dat seama că a făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața sa.

Cuvintele care caracterizează cel mai bine NLP-ul sunt: PERFORMANȚĂ, COMUNICARE, DEZVOLTARE PERSONALĂ, SCHIMBARE.

Iată ce spune Dr. Radu Sărăndan despre ce este și ce reprezintă NLP:

Performanță

Practicarea tehnicilor de NLP te duce spre obținerea performanței în domeniul în care activezi. Bineînțeles că poti obține performanța și prin alte metode. 

NLP-ul însă, scurtează foarte mult timpul în care poți face acest lucru. 

Nu trebuie să mă crezi până nu vei practica și aplica și tu în viața ta aceste tehnici. 

Atunci poate te vei întreba, așa cum am făcut-o și eu în urmă cu 13 ani, când am descoperit pentru prima dată NLP-ul: ,,Oare cum de nu m-am înscris mai repede la un astfel de curs?’’

Comunicare

Să comunici bine este un lucru esențial pentru o bună relaționare cu oamenii din jurul tău. La început, credeam că există doar comunicarea prin intermediul cuvintelor [comunicare verbală]. 

Ulterior, am învățat că aceasta reprezintă doar 7%, restul de 93% realizându-se prin intermediul tonalității vocii, posturii corporale [comunicarea non-verbală]. 

Vă dați seama ce important este să poți să comunici așa cum dorești, atât verbal cât și non-verbal? Poți să înveți acest lucru și, atunci când știi cum să faci asta, o să poți transmite mesajul dorit folosind toate simțurile [vizual, auditiv și kinestezic] și să te faci înțeles de toți oamenii din jurul tău.

Dezvoltare Personală

Pe măsură ce vei avea noi experiențe în cadrul cursului, vei observa cum te transformi. Am conceput cursul de NLP Practitioner în așa fel încât fiecare participant să aibă experiențe care să-l ajute în problemele din viața de zi cu zi.

Structura este în așa fel realizată încât 75 % se lucrează practic, în consecință vei pune în practică încă din cadrul cursului ceea ce înveți. Îți va fi mult mai ușor, după ce le vei experimenta la curs, să aplici tehnicile NLP și în viața de zi cu zi.

Este bine să știi teorie; este și mai bine să aplici practic.

Schimbare

Dacă ceva este sigur pe lumea asta, este că ziua de azi este diferită de ziua de ieri. Asta înseamnă că, de multe ori, ceea ce ai facut ieri s-ar putea ca azi să nu mai funcționeze. Și atunci, cel mai important lucru este să analizezi ceea ce se întâmplă azi și să ai disponibilitatea să schimbi ceea ce nu funcționează. 

Și asta vei învăța la curs. Cum să-ți creezi cele mai potrivite stări pentru a fi in permanentă interacțiune cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Să observi și să realizezi că tu ești cel care hotărăște ce este cel mai bine pentru tine. Și astfel, să poți face toate schimbările pe care ți le dorești.

 

Pentru a-ți rezerva locul la curs, poți apela numărul de contact L-V 10.00 – 17.00: 

Dr. Florin Lele 

tel: 0744 609 686

e-mail: contact@florinlele.ro

NLP Practitioner este destinat persoanelor care doresc să își crească succesul personal și profesional.

Formarea în Programarea Neuro-Lingvistică este o călătorie de descoperire și reprezintă un angajament puternic în evoluția dumneavoastră personală și profesională. Programarea Neuro-Lingvistică este disponibilă pentru aceia care au un țel, și își doresc să îl transforme în realitate. NLP deține procesele și tehnicile de obținere a performanței și excelenței. Cursul este special structurat pentru a transmite esența Programării Neuro-Lingvistice, fiecare modul redă cele mai noi informații din domeniu, adaptate nevoilor participanților.

CÂND PĂȘIȚI ÎN SALA DE CURS, PĂȘIȚI ÎNTR-O LUME NOUĂ, INCITANTĂ ȘI PLINĂ DE POSIBILITĂȚI!

La acest curs, veți dobândi noi abilități, veți descoperi resurse și tehnici care vor extinde foarte mult opțiunile dumneavoastră comportamentale. Felul în care veți vedea, auzi și simți lumea se va schimba literalmente. Veți reuși să vă exprimați în conformitate cu valorile voastre cele mai înalte.

Veți beneficia de cunoștințele aprofundate și de experiența vastă acumulată de-a lungul anilor în domeniul NLP a Dr. Florin Lele -coach NLP & NLP practitioner, Dr. Radu Sărăndan – Master Trainer IANLP.

La finalul cursului se obține o certificare internațională emisă sub sigla IANLP [Asociația Internațională de NLP].

De ce să mă înscriu la acest curs?

 • Pentru a beneficia de cele mai puternice tehnici și procese de obținere a schimbării imediate. Aplicând tehnicile Programării Neuro-Lingvistice în viața de zi cu zi veți obtine performanța, excelența și succesul, atât în viața personală cât și în viața profesională.
 •  
  În cadrul acestui training, veți participa la comunicare, relaxare, distracție și un mediu extrem de eficient de învățare. Veți putea asista la demonstrații ale tehnicilor de bază ale NLP, veți învăța fiecare proces și vă veți bucura de stăpânirea acestor tehnici.
 •  
  Veți afla cum să vă dezvoltați flexibilitatea, să vă creați noi resurse pentru comportamentul dorit într-un anumit moment.
 •  
  Veți identifica secretele eficiente și de succes în colectarea de informații (cum stiți ce întrebari să adresați și de ce), veți învăța despre impactul tiparelor de limbaj asupra altor persoane.
 •  
  Veți descoperi cum să creați rezultate bine formate si convingatoare, ecologice, asigurându-vă că modificările pe care le faceți sunt bune pentru dumneavoastră și toți ceilalți implicați.

Pentru a-ți rezerva locul la curs, poți apela numărul de contact L-V 10.00 – 17.00: 

Dr. Florin Lele 

tel: 0744 609 686

e-mail: contact@florinlele.ro

Cursul de NLP oferit de Florin Lele & Radu Sărăndan vă asigură:

La sfârșitul acestui curs veți avea dezvoltate:

Cum este STRUCTURAT Cursul NLP Practitioner?

Cursul NLP Practitioner este împărțit în 7 module a câte 2 zile. Este special gândit pentru persoanele ocupate care preferă desfășurarea acestuia în timpul weekend-ului.

Frecvența celor 7 module este de unul pe lună.

Modulul 1: 5 – 6 Mai 2023

Modulul 2: 9 -10 Iunie 2023

Modulul 3: 7 – 8 Iulie

Pentru Modulul 4, Modulul 5, Modulul 6, și Modulul 7

vom stabili împreună data lor când ne vedem în cadrul primului modul.  

 

Pentru a-ți rezerva locul la curs, poți apela numărul de contact L-V 10.00 – 17.00: 

Dr. Florin Lele 

tel: 0744 609 686

e-mail: contact@florinlele.ro

Ce vom studia în cele 7 Module?

Modulul 1

Inițierea în tainele NLP și drumul parcurs de la starea actuală la starea dorită. Vei reuși să creezi un climat de încredere și siguranță în timpul dialogului; raportul este unul dintre elementele cele mai importante ale comunicării.

Modulul 2

Cunoașterea Sistemelor de Reprezentare și dobândirea abilității de a vedea o situație din mai multe unghiuri. Astfel, vei reuși să-ți adaptezi comunicarea verbală și non-verbală la interlocutorul tău și vei transmite foarte clar, mesajul dorit.

Modulul 3

Stabilirea obiectivului în termenii NLP și pașii spre atingerea acestuia. Dacă nu știi ce vrei, se vor găsi întotdeauna persoane care să te folosească, pentru a-și îndeplini scopurile. În momentul în care vei da creierului tău o direcție, acesta va identifica opțiunile / oportunitățile pe care le vei întâlni în calea ta.

Modulul 4

Identificarea pattern-urilor [tiparelor] de limbaj – generalizări, omisiuni, distorsiuni. Prin cele două modele de limbaj, vei reuși să obții toate informațiile de care ai nevoie.
Vei deveni un foarte bun comunicator, iar mesajul tău va fi transmis foarte clar. Mai mult, vei reuși să identifici modalitățile de manipulare lingvistică pe care interlocutorul tău dorește să le folosească asupra ta și să le faci față cu succes. Nu vei mai fi ”o pradă ușoară” pentru agenții de vânzări care folosesc fără etică aceste tehnici.
Vei reuși să negociezi win-win.

Modulul 5

Elicitarea liniei timpului. Suntem ceea ce am decis să fim. Prezentul este rezultatul alegerilor pe care le-ai făcut în trecut, iar viitorul va fi rezultatul alegerilor tale din prezent.
Tu ce alegeri faci în momentul prezent? Frecvent ai luat decizii în perioada copilăriei, de care nici măcar nu mai ești conștient. Descoperind acele momente din viața ta în care ai luat decizii limitative și modificându-le, poți să-ti realizezi viitorul pe care îl dorești și să-ți împlinești visele.

Modulul 6

Descoperirea convingerilor limitative și transformarea lor în resurse.
Convingerile limitative sunt unele din motivele insuccesului în viață. De cele mai multe ori, nici măcar nu ești conștient de acest lucru. Prin transformarea lor în resurse, vei obține succesul indiferent de domeniul în care activezi.

Modulul 7

Conștientizarea faptului că funcționăm după anumite obișnuinte.
Cum poți modela o strategie a altei persoane; un model te va ajuta să scurtezi timpul în care să atingi performanța și excelența.

Înscrie-te

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie la acest curs este să suni sau să scrii un e-mail în care îți exprimi dorința de a participa. 

Care va fi programul de desfășurare al Cursului de NLP și unde se ține?

Locație

Oradea, str. Michelangelor nr.25, la sediul Confederației Patronatului Român Bihor. 

 

Programul fiecărui modul va fi:


Vineri: 18.30 – 21.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00 ( cu pauză de masă )

Modulul 1 – 5-6 Mai 2023

Modul 2 – 9-10 Iunie 2023

Modulul 3 – 7-8 Iulie 2023 

Data Modulelor 4, 5, 6 și 7 va fi aleasă de comun acord cu participanții în cadrul primului modul. 

 

Investiția necesară

Investiția necesară este de 130 de euro / modul, și se achită înainte de fiecare modul prin transfer bancar. 

Pentru a-ți rezerva locul la curs, poți apela numărul de contact L-V 10.00 – 17.00: 

Dr. Florin Lele 

tel: 0744 609 686

e-mail: contact@florinlele.ro

Participanților li se asigură:

Beneficii:

Certificare

La finalul cursului, după absolvirea examenului final, vei obține certificare internațională emisă sub sigla IANLP  [Asociația Internațională de NLP] și Vreau NLP! România.

Înscrie-te acum!

Pentru a-ți rezerva locul la curs, poți apela numărul de contact L-V 10.00 – 17.00: 

Dr. Florin Lele 

tel: 0744 609 686

e-mail: contact@florinlele.ro