Devino Agent Imobiliar de Elită

Înscrie-te acum la cursul acreditat de Agent Imobiliar din 16-20 Octombrie 2023
pentru a beneficia de diplomă recunoscută național și internațional!

10 Ore de teorie, cursuri ONLINE din 16 Octombrie 2023
+ 30 Ore de practică în Oradea, Online, sau la o agenție locală
+Diplomă acreditată de Ministerul Muncii

Ce include cursul ONLINE Agent Imobiliar de Elită?

Vom începe acestă aventură prin a înțelege scopul final, apoi adăugând treptat toate componentele necesare unui agent imobiliar de elită, capacitatea de comunicare, de analiză, de prezentare, negociere și promovare. Vom consolida informațiile primite prin experiență practică directă cu clienții, căutând cele mai bune soluții și oferte pentru nevoile lor. 

Fie că lucrezi deja ca și agent imobiliar sau dorești să începi o carieră în acest domeniu, acest curs este pentru tine. 

Dacă îți dorești să fii cel mai bun în a înțelege nevoile clienților și în a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile lor, acest curs ți se potrivește!

Acest lucru se va traduce apoi prin contracte semnate și vânzări sau închirieri finalizate, dar mai ales clienți fericiți. 

Iar la final munca de agent imobiliar are capacitatea de a influența generații de oameni prin soluțiile pe care le oferi clienților tăi

Descoperă trainerii noștrii

florin lele

Florin Lele

Florin Lele este CEO la Agenția Gabrian Imobiliare, și are o experiență de peste 23 de ani în domeniul imobiliar, din poziția de investitor și dezvoltator. 

Este certificat ca și trainer și life coach John Maxwell Team. Susține zeci de cursuri, mastermind-uri și evenimente din diverse domenii, transformând viața a mii de oameni. 

Iubește oamenii și e pasionat de creștere și perfecționare continuă în multiple domenii. Pasionat și practican al medicinei holistice deține și titlul doctor în naturopatie la Centru Holistic Naturopat Natural Clinica Oradea. 

Aura Lele

Pasionată în a trasnforma viața celor din jur, activează ca director internațional într-o companie de multilevel marketing de peste 15 ani îndrumând sute de colaboratori și transformând viața a mii de oameni prin inspirarea de a-și atinge potențialul și a-și împlini scopurile personale prin profesionalism și excelență. 

Un om priceput la oameni, și cu inimă mare, dedicată și pasionată de sănătate cu studii în domeniul medicinei clasice dar și a celei holistice, este căsătorită cu Florin Lele de peste 26 de ani, și mamă a 2 fete extraordinare.  

Ce primești în cadrul cursului?

Înțelegi profesia de agent imobiliar

De ce faci ceea ce faci? Scopul agentului Imobiliar

Comunicare eficientă cu

  • Cumpărătorii
  • Vânzătorii
  • Colaboratorii
  • Autoritățile

Evaluarea nevoilor cumpărătorilor

Evaluarea proprietăților imobiliare în funcție de tipurile acestora

Creerea și menținerea unei baze de date actualizate

Preluarea cererilor și ofertelor 

Structurarea și prezentarea ofertelor imobiliare

Vizionarea proprietăților

Organizarea evenimentelor de tip Open House

Semnarea contractelor și importanța factorilor juridici și legali

Negocierea și vânzarea imobilelor

Finanțarea imobilelor și rolul agentului imobiliar

Creerea unui brand individual puternic ca agent imobiliar

Promovarea și marketingul pentru agenți imobiliari

Perspective în piața imobiliară în contextul geopolitic și economic actual

16 ore de Practică împreună cu agenți imobiliari experimentați

 

Care e programul de desfășurare a cursului?

Cursul de Agent Imobiliar de Elită se desfășoară ONLINE, folosind platforma zoom după următorul program: 

Luni, 12 Septembrie 2022 – 9.00 – 13.00  – Modul 1 

Luni, 12 Septembrie 2022 – 14.00 – 18.00  – Modul 2 

Marți, 13 Septembrie 2022 – 9.00 – 13.00  – Modul 3 

Marți, 13 Septembrie 2022 – 14.00 – 18.00  – Modul 4 

Miercuri, 14 Septembrie 2022 – 9.00 – 13.00  – Modul 5 

Miercuri, 14 Septembrie 2022 – 14.00 – 18.00  – Modul 6 

 

Construiește-ți propriul viitor

Fii un lider, un câștigător, un om de influență, un conector și o punte de legătură între cerere și ofertă. Participă la cursul de agent imobiliar de elită și alătură-te agenților imobiliari profesioniști. Descifrează codul agentului imobiliar profesionist și alătută-te elitelor.

Cum poți să te alături Agenților Imobiliari de Elită?

Înscrie-te acum pentru a participa la cursul online de agent imobiliar de elita, din 12 Septembrie 2022. 

Te rugăm să completezi formularul, dacă te încadrezi în profilul candidatului nostru ideal îți vom trimite detaliile de plată și linkul camerei de conferință prin Zoom.

Grăbește-te și trimite acest formular înainte de 5 Septembrie 2022, avem un număr limitat de locuri.

Curs acreditat național și internațional

24 ore de teorie

16 ore de practică

 Suport de Curs

Pauze de cafea și ceai

Acces la agenți imobiliari cu experiență

Diplomă de Agent Imobiliar recunoscută național și internațional

1890 lei

Profită de oferta de doar 

990 lei 

valabilă doar până la 1 Septembrie 2022

BONUS

Caracteristica agenților imobiliari de elită este învățarea continuă! De aceea îți punem la dispoziție acces la materiale care să te ajute să mergi mai adânc în a studia un anumit domeniu care te interesează. Vei avea access la o bibliotecă digitală cu peste 20 de materiale specializate în domeniul imobiliar.

Valoare: 2000 lei 

Întrebări frecvente

Da, acest curs poate fi parcurs și de persoanele fără experiență în domeniul imobiliar. Diploma obținută vă va ajuta în a vă angaja sau a vă deschide propria agenție imobiliară în viitor. 

Avantajul celor care au deja experiență în domeniul imobiliar este dat de informațiile și calitatea trainerilor și a agenților imobiliari cu care vei lucra. Ei te vor ajuta să depășești blocajele, să crești rata de conversie a prospecților în cumpărători, să rezolvi obiecțiile vânzătorilor sau cumpărătorilor și să înveți cum să îți stabilești un brand personal excepțional. Vei deveni astfel un agent imobiliar de Elită! Alătură-te acum celor mai buni dintre cei mai buni!

Plata se poate face prin transfer bancar sau online cu cardul prin EuPlătesc. Detaliile exacte vi se vor transmite după completarea formularului și aceptarea în program. 

Acest curs este destinat nu doar să adauge o diplomă în plus în palmaresul personal, ci să transforme viața voastră ca agenți imobiliari, dintr-un agent imobiliar oarecare în unul de elită în doar câteva zile! 

La finalul celor 3 zile de teorie urmează 2 zile de practică, iar apoi testarea abilităților obținute. Acest test va consta în prezentarea orală a unui proiect scris, cu scopul de a demonstra abilitățile dobândite. În cadrul cursului veți primi toate detaliile necesare. Testul final va fi la 2 săptămâni după finalizarea cursurilor cu programare în funcție de numarul de participanți. Programarea exactă o veți primi în timpul cursului.  Doar cei care participă la minim 36 de ore de curs din 40 de ore, pot participa la examenul final.

Da, atât partea teoretică, cât și partea practică este obligatorie. Vei putea participa la examenul final doar dacă ai parcurs cel putin 36 de ore din cele 40 de ore totale de curs teoretic și practic. 

Fiind un curs ONLINE pentru partea practică obligatorie aveți 3 opțiuni din care să alegeți.

  • Dacă sunteți din Oradea veți putea face partea practică alături de Florin și Aura Lele. 
  • Dacă lucrați deja ca agent imobiliar puteți face practica în cadrul agenției unde lucrați.  
  • Dacă nu sunteți angajat la o agenție imobiliară în acest moment, fie vă ajutăm să găsiți o agenție la care să faceți practica în orașul de reședință, fie veți face practica online împreună cu Florin Lele. 

Vom discuta aceste detalii individual și vom găsi cele mai bune soluții împreună.

Cursul se consideră finalizat doar dacă ați participat la partea teoretică, practică și ați trecut cu bine testul final. Pe baza testului final veți primi o evaluare. Această evaluare va fi nota finală ce va fi trecută pe diploma oferită la final. Cei care nu finalizeaza cel putin 36 de ore din cele 40 de ore de curs, nu pot intra în examenul final. Iar cei care nu se prezintă la examen nu pot primi diploma de certificare de agent imobiliar. 

Banii se pot primi înapoi doar dacă cursul a fost achitat în întregime înainte de data de 5 Septembrie și ați cerut în scris pe e-mail la contact@florinlele.ro retragerea de la participarea la curs. După data de 5 Septembrie, nu mai putem returna bani, deoarece toate materialele necesare pentru curs au fost deja pregătite și personalizate. 

Garanție

Garantăm calitatea trainingului și acordarea diplomei în cele mai corecte modalități. 

Garantăm acordarea unei diplome recunoscute de Ministerul Învățământului la nivel național și recunoscută la nivel internațional în Uniunea Europeană. 

Garantăm returnarea completă a banilor, dacă cererea de renunțare la înscriere este făcută înainte de 5 Septembrie 2022, și plata a fost realizată. 

 

Acum este momentul să investești în viitorul tău!

Aplică acum și participă la cursul ONLINE Agent Imobiliar de Elită! Înscrie-te și tu pentru a face parte din cei mai buni dintre cei buni în domeniul imobiliar! Bucură-te de un curs focalizat pe practică și aplicabilitate la nevoile pieței curente și la cum te poți pregăti pentru ceea ce urmează să vină!

Hai să facem o ultimă recapitulare a tuturor beneficiilor pe care le primești când alegi să te alături Agenților Imobiliari de Elită!