”Soluții pentru cauzele psihoemoționale ale bolilor ”

CURS DE

DEZVOLTARE PERSONALĂ

Conferință Gratuită

”Soluții pentru cauzele psihoemoționale ale bolilor ”

Gandurile și emoțiile noastre sunt sursa tuturor bolilor

 

Terapeut Florin Lele

Dr in naturopatie

 

Conferința include modulul:

”Plan Angajament:Schimbă-ți viața în 90 de zile !”

 

La acest curs practic de dezvoltare personală vom deprinde cum să utilizăm sugestiile pozitive, respirația corectă și exercițiile de relaxare și explorare a subconștientului.

 

Scopul nostru este să ne (re) programăm mental și emoțional corpul pentru o viață sănătoasă plină de iubire, împliniri și reușite. Vom deprinde cum să ne eliberăm corpul de blocaje, limitări, traume și dezechilibre și astfel vor dispare treptat toate stările emoționale negative acumulate pe parcursul vieții noastre.

 

Fundamentul acestei transformări plenare a ființei, a gândurile și emoțiilor noastre se va realiza în 90 de zile, așa că perseverența va fi cheia pentru reușita ta deplină. Beneficiile acestei transformări ale ființei noastre ne vor influența pozitiv starea de sănătate, relațiile cu ceilalți, relațiile cu familia, cariera, alegerile de viață și nu numai.

 

Organizăm gratuit acest curs unic ca și „metodă de terapie” deoarece vrem să aducem o contribuție esențială in transformarea societații,a mediului în care trăim, iar asta se poate face începând cu noi – corpul, emoțiile, gândurile și acțiunile noastre”

 

 

Joi 14 octombrie 2021,ora 17.30-19.30

Locul ; str Michelangelo nr 25 etaj 1

             Sediu Confederația Patronatul Român

 

 

Inscrie-te si rezerva-ti locul acum !

www.florinlele.ro

Tel rezervare 0744.609.686

Numar locuri limitate : 30