Ziua în care mi-am descoperit lumea

Bună dimineata Oameni Frumosi! Este într-adevăr, o zi frumoasă în cartierul meu azi. Soarele nu si-a făcut apariția sa repete mantra; dar este o zi bună pentru a fi în viață! Fii Recunoscator pentru asta.

“Cei mai fericiti oameni din lume sunt cei care se simt absolut teribil cu ei înșiși, iar acest lucru este creșterea naturală din acceptarea responsabilității totale în fiecare parte a vieții lor.” (Brian Tracy)

Știti care ce a fost cea mai fericită zi din viața mea? A fost ziua când am descoperit lumea mea. O lume pe care am putut-o crea alegand cine vreau să fiu. O lume care dintr-o dată arăta altfel decât înainte. Era viața mea și mi-am creat lumea asa cum am vrut eu să fiu. Asta a fost una din cele mai fericite zile din viata mea. Ziua în care mi-am asumat responsabilitatea pentru problemele mele.

A doua zi m-am infranat sa mai dau vina pe guvern, pe clinicile de ingrijire a sănătății, pe slujba mea, situația mea ,banii mei, sănătatea mea, relațiile mele proaste, părinții mei, economie in declin, mediul meu, circumstanțele mele, (chiar și pe cele care nu le-am creat eu) profesorii mei și chiar pe Dumnezeu.

A doua zi, m-am uitat adanc în interiorul meu pentru a vedea ce credințe nu mi-au fost de folos. Credintele bune le-am pastrat, creand gânduri pozitive cu ele. Nu am incetat niciodată să le examinez. De unde au venit?

A doua zi, m-am oprit și mi-am ascultat gândurile care-mi alergau prin minte. Ziua în care am ascultat cuvintele care mi-au ieșit din gura,a fost la fel ca si azi, cand am făcut alegerea să ma gândesc la gândurile și cuvintele mele. Realitatea m-a lovit ca un trăsnet … si acest fulger era rezultatul gandurilor mele … iar eu puteam schimba problemele mele prin schimbarea convingerilor mele pe care nu eu sau alții le determinam în viața mea ,ci gândurile mele ,cuvintele ,rezultatele acțiunilor mele erau rezultatul crearii mediului creat de mintea mea .

Da, cea mai fericită zi din viața mea a fost descoperirea ca nu a avut nimeni nici o vina,niciodata … doar eu eram responsabil.

Poate ca si gandurile tale despre tine,au creat la un momenta mediul tau,in care ai ramas captiv.

Chiar dacă soarele nu strălucește și azi pe cerul tău ca alte dati, gandeste-te ca o Lumina Surprinzator de Puternica, salasluieste si azi in tine. Descatuseaza aceasta lumina si las-o sa lumineze in exteriorul tau, in mediu tau. Ai atata forta si atata energie sa stralucesti si azi !

Fă-o !

Si spune-ti :

Dulce Forța de Viata, Ramai cu Mine și Azi !

Florin Lele