Abandon

Buna zi de joi ! Este o zi mohorata,dar este o zi frumoasă. Aud multi oameni care spun ’’ce zi urata’’ ! Vremea noastra este in suflet. ’’Ca tine e vremea si tu esti ca ea’’ spun niste versuri. Un adult postase alaltaieri la status ca ninge. Am citit si-am zambit; copilul din el inca nu murise.
Un altul luase categoric atitudine;
’’ -Mai lasa-ma cu ninsul tau,am vazut si eu ca ninge’’. Parea parca iritatat de realitate dar era extrem de cuprins si preocupat de grijile lui cotidiene.

Acest om isi pierduse Bucuria.

Ziua este plină de speranțe și posibilități și călătoria noastră nu este completă pe acest pamant… ne simtim respirația și inima noastră inca bate în dimineața asta,spre deosebire de a altora care s-a oprit.

Mă gândeam acum de dimineață despre cât de ușor este să ne abandonam Calea . Abandonăm rand pe rand obiectivele noastre.Abandonăm zilnic visele noastre. Mai ales atunci când acestea par atât de grele sau cand ne par imposibil de realizat. Abandonam atunci când ne simțim un pic diferit,datorita celor din jurul nostru. E ca atunci cand simtim ca noi nu mai suntem destul de îndragiti de altii.

Ne-am distras adeseori cu ușurință de dorința de a ne potrivi într-un anumit grup sau din dorinta de a obține aprobarea pentru ceea ce dorim să realizam în viață. Adica de la Visele noastre. Vrem să fim la fel ca toți ceilalți … si vrem sa fim cât mai confortabili în acest fel. Ne place ca oamenii să ne placa… Avem nevoie de relații și dragoste … .aceasta este esenta de a trai in fiecare zi.

Cu toate acestea, trebuie să fim atenți să nu ne sacrificăm visele din îngrijorarea că nu vom fi plăcuti de ceilalti, sau pentru ca este posibil ca visul nostru sau dorintele noastre să nu corespunda cerintelor altora.Dacă simti cu adevarat, atunci trăiește cu pasiune pentru ceea ce ai in jurul tau. Dacă te afli intr-o perioada de învățare și de creștere pentru a deveni mai bun,atunci implica Pasiunea. Lipsa pasiunii te va face sa Abandonezi. Asa iti vei da seama că esti altfel decât toți ceilalți și Dumnezeu ți-a dat o anumită viziune, un scop, și un vis… care sunt ale tale și nimeni nu a ales pentru tine,nici prietenii,nici familia,ci doar El si tu !

Așa că, atunci când încercăm să fim ca și alții… cand încercăm să ne potrivim în tot si-n toate cu altii… ne pierdem identitatea. Ne pierdem stima de sine,ne pierdem sensul.

Ganditi-va la asta.

“Oprește-te și gândește-te la tine. În toată istoria lumii nu a existat niciodată nimeni altcineva exact ca tine, și în toată infinitatea de timp care va veni, nu va exista niciodată o alta la fel ca tine. “(Amram Scheinfeld, un expert in genetica)

Dacă ați citit vreodată despre toata samanta care a fost implicata în crearea voastra și s-a luptat pentru a vă crea … veti începe să înțelegeti unicitatea voastra.

Așa că astăzi este o zi potrivita pentru fiecare dintre noi,să sărbătorim cine suntem și din toate darurile care ne-au fost date să luam decizia de a da aceste daruri mai departe si altora, cu toată pasiunea care arde in noi.

Trăiti-va visele care sunt plantate in voi, fara rezerve cu privire la ceea ce cred sau spun altii despre îndeplinirea lor si fără rezerve cu privire la provocările cu care va veti confrunta în atingerea lor. Nu vă faceți griji despre cum le veti realiza… .acele vise ti s-au dat ție și numai voința si unicitatea ta te vor face sa le realizezi , indiferent cât de prostesc ti se pare.

Dar,important este să crezi în tine.

Columb, a crezut că pământul este rotund. Edison credea în invenția lui după ce a esuat de 10.000 de ori, fratii Wright au crezut că ar putea zbura …
Totul a inceput de la un vis. Si ce dacă au fost respinsi din cauza a ceea ce au spus alte persoane despre visul lor?…

Oricare ar fi visul tau,nu-l lasa sa mearga in mormânt cu tine… împărtășeste unicitatea si frumusetea ta. Esti un Om Minunat !Fa lumii cadou,visul tau despre lume. Aceasta lume are nevoie de tine.

Nu ai fost menit să fii un om obisnuit … ai fost menit să iesi în evidență! Du-te după visul tau si nu te uita înapoi.

Magazinul unui om a ars în marele incendiu din Chicago. El a venit a doua zi la locul unde fusese magazinul său și și-a plasat în mijlocul ruinelor o masă. Apoi, a pus pe ea următorul anunț: Am pierdut totul în afară de soție, copii și speranță. Ne vom relua activitatea mâine la aceeași oră“. Asta da atitudine!!!

Din păcate, spunea John Maxwell, cei mai mulți dintre noi semănăm cu un om care împlinise 100 de ani. Un reporter s-a dus să-i ia un interviu: „Sunt convins că ați văzut foarte multe schimbări în cei 100 de ani ai dvs.? Bătrânul și-a încrucișat mâinile, și-a încleșat maxilarul și a răspuns: Așa este! Și am îmbătrânit cu fiecare dintre ele.“

Vrajiti de succes,oamenii abandoneaza Oameni!

Vraja unui vis ne orbeste uneori atat de puternic,incat renuntam usor la cei care ne-au fost alaturi in clipe de cumpana.

Tu ce-ai pierdut in drumul tau?
Ai pierdut familie,bani,avere,stima,iubire,singuratate,oameni?

N-ai pierdut nimic,mai gandeste-te !

Te-ai nascut gol si tot ce-ai avut la un moment dat a fost in plus. Ai pastrat o perioada apoi din diferite motive,ai renuntat sau ai pierdut.

Nu putem pastra tot. Ce-am face cu atata??..

De ce ne abandonam?..
Iubim putin si daruim si mai putin din ceea ce avem !

Iubiti-va mult !

Florin Lele