Cele 7 Discipline

Există 7 discipline pe care trebuie să le dezvolti, dacă vrei sa realizezi tot ceea ce este important pentru tine. Poți afla si obtine aceste discipline prin practică și repetiție până când acestea devin automatisme.

1.Stabilirea obiectivelor

În fiecare dimineață, să-ti faci timp 3 până la 5 minute pentru a-ti scrie obiectivele de top la timpul prezent. Ia un notebook spirală pentru acest scop. Prin scris repetat cel putin 10 zile la începutul fiecărei zile,le vei programa adânc în subconștientul tău.

Acest scris obiectiv de zi cu zi va activa puterile tale mentale. Aceasta va stimula mintea ta și te va face mai alert. Pe parcursul zilei, vei vedea oportunități și posibilități pentru a avansa mai repede spre obiectivele tale.

2.Planificare și organizare

Fa-ti câteva minute, de preferat cu o noapte inainte, pentru a planifica fiecare activitate a zilei care urmeaza. Incepe Întotdeauna cu cele de la locul de munca. Cred mereu in scrisul pe hârtie. Aceasta este una dintre cele mai puternice și importante discipline care te conduc spre înaltă performanță.

3.Stabilirea priorităților

Esența tuturor reusitelor sta in gestionarea eficienta a managementul timpului, managementului personal, și a managementului vieții tale si acestea sunt conținute în capacitatea ta de a stabili priorități adecvate și de utilizare eficienta a timpului. Acest lucru este esențial pentru înaltă performanță.

4.Concentrarea pe activitățile tale cele mai de valoare

Capacitatea de a lucra singur obsedat pe sarcinile cele mai importante va contribui la fel de mult la succesul tau ca orice altă disciplină pe care o poți dezvolta.

5.Exercitiile fizice și alimentația corectă

Sanatatea ta este mai importanta decât orice altceva. Prin auto-disciplinarea ta, exercitiile practicate în mod regulat și mănâncatul cu atenție, vei promova cele mai înalte nivele de sănătate și de fitness pe tot parcursul vietii tale.

6.Învățare și creștere

Mintea ta este ca un mușchi. Dacă nu-l folosesti, îl pierzi. Învățarea continuă este cerința minimă pentru succes in orice domeniu.

7.Timp de calitate cu persoanele importante din viata ta

Relatiile sunt totul. Asigura-te că în alpinism pe scara succesului,scara ta de urcare nu este rezemata de o clădire greșita. Fa-ti timp pentru relatiile tale în fiecare zi, indiferent cât de ocupat ai fi.

Acțiune

Aceste 7 discipline te va asigura că ajungi la cel mai înalt nivel și vei obține cea mai mare satisfacție și rezultate din tot ceea ce faci. Studiaza aceste 7 discipline și apoi fa-ti un plan pentru modul în care ai posibilitatea să incluzi fiecare dintre ele în viața ta de zi cu zi.

Multa bafta tuturor!