Promisiunea numarul I

Astazi incep O VIATA NOUA.

Astazi ma voi lepada de vechea mea piele ce prea multa vreme a a suferit de vanataile esecurilor si de ranile mediocritatii. Esecul nu va mai fi plata caznei mele.Cum natura nu a facut trupul meu pentru durere nici viata mea nu e facuta pentru esecuri.

Sunt pregatit pentru intelepciune si pentru a primi principiile ce ma vor indruma de la umbra la lumina bogatiei,a rangului inalt si a fericirii,dincolo chiar de cele mai extravagante visuri ale mele..

In toata vremea mea VOI PRACTICA ARTA RABDARII..

Vreau sa devin asemeni celui mai frumos maslin si,intr-adevar sa fiu cel mai vestit vanzator din lume.

Voi porni la drum neimpovarat de greutatea cunostintelor inutile si neimpiedicat de experiente fara rost.Experienta iti da invatatura desavarsita,dar lectiile ei dureaza indelung si devoreaza anii omului,asa ca valoarea ei scade pe masura timpului folosit pentru a dobandi intelepciune.

Succesul nu e altceva decat o stare a mintii,iar esecul nu este altceva decat incapacitatea omului de a-si atinge scopurile,oricare ar fi ele.

Singura diferenta intre cei ce au esuat si cei ce au avut succes sta in obiceiurile lor. Obiceiul bun este cheia oricarui succes. Obiceiurile rele sunt usa ratarii.

De AZI,imi voi forma OBICEIURI BUNE si voi deveni slavul lor.

Si voi repeta asta in fiecare zi,pentru ca sta in infaptuirea umana ca daca un obicei devine placere sa-l infaptuiesti cat mai des.

ASTAZI INCEP O VIATA NOUA.

Si imi jur solemn ca nimic nu va intarzia cresterea noii mele vieti