Cum ne influenteaza LUNA NOUĂ viata !

Ca practician in medicina holistica am observant prin studiul și experienta a mai multi ani de practica ca, nu există alimente interzise sau cu efect rău asupra organismului. Există numai momente potrivite și nepotrivite de a adăuga în alimentație. Strămoșii noștri cunoșteau influența fazelor lunilor asupra organismului și-și coordonează diferitele activități funcții de această.
Oricine a observat că în anumite zile are mai mult poftă de dulce, iar în altele de sărat ori acru. Oricine a simțit că anumite părți ale organismului funcționează mai bine și altele mai puțin bine. Există un întreg „CALENDAR” al momentelor oportune sau mai puțin oportune pentru diferite activități.
Hippocrate, părintele medicinei spunea: „Nu putem crea fenomene și pentru că nu le putem crea, nu depinde de fenomene, ci depinde de noi .Cel care practică medicină fără a lua în considerare mișcarea stelelor, este un prost. Nu operează părțile corpului care sunt guvernate de semnul pe care îl străbate luna ”.
Multe dintre activități zilnice ale oamenilor sunt influențate de ritmurile naturale, plantele cu calități diferite, funcție de momentul recoltării, administrarea medicamentelor și chiar tratamente naturale se face funcții de fază lunii, multe evenimente petrecute în natură: fluxul și refluxul, nașterile, vremea, ciclul femeilor sunt în legătură cu mișcarea Lunii.
Luna sau „Astrul nopții” exprimă instinctele noastre, reacții obișnuite, reacții emoționale și subconștient. Luna înseamnă partea reflexivă a personalității, care conduce la dezvoltare și la abilitatea de adaptare psihologică la schimbări.Reprezintă natura copilăroasă din noi atunci când sunt vulnerabile și depindem de punctele de vedere ale siguranței, la căldurii și al hranei.Toanele, bune și rele sunt toate parte a dinamicii induse de Luna.Fazele lunii acționează asupra stării noastre fizice și mentale. Ciclul complet al lunilor (rotația în jurul Pământului) este de 29,5 de zile.
Nu trebuie să credem, cercetări și exersați cateva practici în funcție de micul calendar creionat mai jos și apoi observați rezultate.
Azi, Joi 17 septembrie 2020 este LUNA NOUĂ
Iata ce puteți face azi:
Postiti douăzecișipatru de ore în timpul Lunii Noi, Primului Pătrar, Lunii Pline şi Ultimului Pătrar. Postul sau dieta ţinută la schimbarea fazelor Lunii este o practică ce datează din Antichitate si are puterea maximă de detoxifiere a organismului, astfel pot fi prevenite foarte multe boli.
Puteti alege ziua de post in urmatoarele 3 zile,in oricare,pentru ca influenta puternica dureaza circa trei zile în jurul datei indicate.Cu cât fixati ziua de post mai aproape de momentul exact al schimbării fazei, cu atât efectele vor fi mai vizibile.
Consumati in aceasta zi,doar lichide dar in cantitate foarte mare – dieta se bazează pe influenţa Lunii asupra apei din organism.Beti apa simplă, apă alcalina cu pH de 8,5, sucuri de fructe şi de zarzavaturi, ceaiurile de plante.
Nu consumati lapte, şi alcool. Sunt total contraindicate mesele bogate imediat înainte sau imediat după acesta zi de post.Postul în toate cele patru faze ale lunii, adică patru zile pe lună va pot scăpa de cateva kilograme şi va vor purifica organismul.Veti fi mai supli, iar tenul vostru va deveni mai curat şi mai luminos, iar eventualele edeme cauzate de retenţia de apă vor dispărea. Rezultatele vor fi spectaculoase.
Dacă optați doar pentru o zi sau două, alegeți zilele de Lună Noua (17 septembrie) şi Lună Plină (02 octombrie).Dacă vreţi să renunţaţi la obiceiuri nefaste, cum ar fi fumatul sau băutura sau să întreprindeţi ceva nou, acum este cel mai indicat punct de plecare.
Azi este ideal sa va ocupati de curăţenie şi spălat. Vremea se poate schimba foarte uşor în jurul acestei perioade.Perioadele cu lună nouă sunt ideale pentru orice schimbare în viaţă, demararea unor proiecte, mutarea în casă nouă, experienţe şi iubiri noi.
Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu. Este momentul cel mai potrivit pentru a iniţia, zămisli, porni, lansa sau fonda ceva important.E un moment ideal pentru a demara o afacere, a contacta noi clienţi, a fixa un eveniment sau a ne muta într-o locuinţă nouă.Afacerile sau joburile noi au şanse mari de reuşită,acum.
Poveştile romantice începute acum au cele mai mari şanse să fie frumoase şi durabile. Întâlnirile de dragoste sunt mai pline de pasiune în aceste seri.Luna Nouă ne ajută să ne păstram calmul, să ne relaxam. Acum va puteti decide să reduceti drastic cafeaua, alcoolul şi calmantele, ori să puneti capăt unei legături nefericite.
Perioada Lunii Noi este o perioadă care favorizează creativitatea şi starea psihică pozitivă.Lună Noua aduce în prim plan începuturile, dar şi capacitatea de a realiza acele lucruri la care s-a renunţat cu ceva timp în urmă: de data aceasta se reiau cu mai mult succes, cu mărirea simţitoare a posibilităţii de a le finaliza.
Datorită manifestării puternice a liberului arbitru şi a stării de neutralitate, practic în această perioadă, orice stare, trăire, emoţie sau sentiment este mult amplificată.
Orientarea spre bine sau spre rău insă, depinde în foarte mare măsură de noi. Din această cauză trebuie să fim foarte atenți la ceea ce ne dorim și ceea ce mentalizăm, pentru că șansele de împlinire sunt mai mari decât în ​​alte perioade.
Este foarte important să fim perfect conștienți de aspirațiile noastre și să evităm excesele de orice fel, să fim responsabili de hotărârile pe care le luăm.
Ascultăti-va vocea inimii, dacă fiti atenti la semnele și sincronicitățile care apar în viața voastră deoarece este un moment în care se poate manifesta tainicul transfer al voinței individuale în Voința lui Dumnezeu.
Vom reveni curand cu sfaturi si sugesti si pentru celelalte faze ale Lunii.
Sa aveti Iubire si Spor in toate!

Leave a Reply