Flirtul ..subtilul dintre Succes si Relatii.

Cei mai multi oameni traiesc incorsetati de reguli si prejudecati. Teama lor cea mai mare este aceea de a sparge bariere si a deveni apropiati. Succesul in viata se rezuma la o componenta extreme de simpla: RELATII. Daca vrei mai multe indicii cu privire la legatura dintre Succes si Relatii atunci lasa-ma sa-ti mai dau un indiciu : “Esti cei ZECE,cei mai importanti oameni care te-nconjoara!” Daca sunteti in cautarea unei metode,care sa va sparga credintele limitative cu privire la stabilirea relatiilor,aflati ca tema despre flirt este ceea ce aveti nevoie. Esecul in ce priveste relatiile are la baza frica de respingere,dovada ferma chiar daca barbatii si femeile fac greseli in etapa de abordare initiala o da faptul ca “flirtul” poate tine situatia sub control si chiar poate fi liantul care pune bazele unei legaturi durabile de viitor.
Daca sunteti in cautarea unei metode prin care sa creati mai multe relatii-fie ele distractive,de afaceri sau romantice-atunci aceasta tema trebuie sa inceapa sa va intereseze cu adevarat.
Gandirea veche ar fi centrata pe idea ca “flirtul” este destinat numai pentru construirea relatiilor romantice. Daca tindeti sa credeti asta exclusiv,va inselati. Flirtul este un limbaj care poate fi folosit in multe scenarii active din viata ta,cuam ar fi atunci cand iti cumperi o casa,o masina,cand cauti un loc de munca,sau cand vrei sa legi un parteneriat de afaceri !
Te simti nesigur,agitat sau nervos atunci cand vrei sa vorbesti cu o persoana atractiva de sex opus sau cu cineva important? Nu stii intotdeauna daca cealalta persoana primeste de la tine tot ce te astepti tu sa primeasca?esti retinut atunci cand vrei sa-ti faci noi relatii? Daca raspunsul tau este afirmativ la oricare dintre aceste intrebari,trebuie sa-ti pui in gand sa aprofundezi ‘’arta de a flirta”. Bazat pe strategii simple,vei deveni mai confortabil si vei avea conexiuni mai bune cu oamenii din jurul tau.
Pe masura ce tehnologia sa specializat si perceptiile oamenilor au devenit mult mai subtile, doar fraze simple nu sunt de ajuns. E nevoie de un schimb de multe complimente si amabilitati intre doua persoane,de cochetarie si galanterie,asa cum defineste DEX-ul limbii romane notiunea de flirt.
Un mare intelept spunea ca secretul calitatii unei vieți implinite depinde de trei lucruri: succes cu femeile, bunăstare și sănătate personală. Realitatea este ca majoritatea oamenilor nu știu cum să exceleze în aceste aspecte și lumea nu reuseste in ceea ce este mai usor sa faca: sa lege relatii. Cautam permanent scuze si evitam sa aflam ce-si doresc partenerii nostri cu adevarat.
Indiferent de locul in care te afli in viata ta,exista oportunitatea sa ajungi la niveluri mai ridicate de success si sa ajungi cu adevarat acolo unde trebuie sa fii.Constientizeaza valoarea relatiilor din viata ta,aplica cu stil arta de aflirta si a stabili noi relatii.

Leave a Reply