Trebuie să slujesc pe cineva

Dupa ce ani de zile am calatorit intens prin lume ,desi cele mai multe drumuri m-au condus doar catre mine insami,mi-am mai oferit multe luni bune de ,,stat acasa’’ ,meditat,cautat idei si rascolind viitorul pentru noi vise,o perioada in care n-am mai tinut decat rareori cursuri.

La inceput timpul mi s-a parut reconfortant si bucuria reagasirii familiei n-o intrece cu nimic nici o realizare profesionala.

Intotdeauna de cand ma stiu am fost preocupat intens de propria persoana. Cum insa obisnuinta de a petrece timp de unul singur iti aduce si avantaje,de la un timp am inceput sa-mi concentrez atentia numai asupra lucrurilor marunte. Nimic gresit,orice lucru merita atentie,insa mi-am dat repede seama ca ma indepartez de nivelul inalt de constiinta de care ma bucur atunci cand tin cursuri si seminarii de pregatire.

Apoi intr-o zi de final de an 2018 am hotarat ca ar trebui sa reincep.

Acum la final de luna ianuarie,zi de joi 31,am finalizat deja cu succes o noua sesiune din Seminarul Schimband Gandirea iti Schimbi Viata.

Alaturi de bunul meu prieten si partener David Ghita ,au ”absolvit” un grup de 8 oameni frumosi cu ” viziune,vise si dorinte de a-si schimba viata in ,,din ce in ce mai bine’’. Am fost surprins la incheiere cat de bine m-am simtit alaturi de ei. Eram energic si insufletit la fel precum cursantii mei si incredibil cat de bine m-am simtit pentru asta.

Si-n acel moment de final,vazand feedback-ul deosebit de pozitiv al cursantilor mei,mi-am dat seama ca eu am nevoie sa ofer. Am nevoie pentru ca atata timp cat ofer indrumare si consiliere ma simt inspirat si simt curgerea de energie din conectarea cu sursa divina care-mi curge prin vene.

,,Chimia vietii ne cere sa dam pentru a putea primi. Nu suntem rasplatiti pentru ceeea ce am oferit ; in actul de a da,ne bucuram de beneficiile a tot ceea ce oferim. Este la fel ca in actul de a face dragoste. Atunci cand oferi iubire,cand iubesti,simti ca esti iubit.’’

Daca simti in tine prabusirea unui Vis,daca viata ta se afla intr-un moment de haos,daca simti frustrare si angoasa,deprimare si deziluzie sau daca esti preocupat prea mult doar de propria ta persoana,atunci gaseste pe cineva pe care sa-l iubesti. E incredibil cate leaga si dezleaga o iubire oferita sincer.

Exista oameni sau grupuri de oameni care au nevoie de iubire si de indata ce vei lucra in favoarea lor,iti vei gasi propria consolare si vindecare.

Si daca tot am incheiat acest curs in 31 ianuarie, Ziua internationala de-andoaselea,a mersului inapoi sau a scrisului invers,atunci dragii mei va las cu acest mesaj de suflet!

Fiti buni ! Fiti Inspirati !

Numai Schimband Gandirea,Va schimbati Viata !